tisdag 28 april 2015

Mjödparty i växthuset

Idag var dagen då jag beslöt mig för att hålla en liten vårinvigning i växthuset! Vädret var ypperligt och temperaturen i växthuset behagligt lämplig.

När man har barnasinnet i behåll och tillåter sig själv att vara just exakt så frimodigt barnslig som man själv vill så pyntar man dessutom växthuset fullt ut i valborgsskrud med allehanda små attiraljer som hör vappen till!

Jag bjöd på mina tjocka struvor och chips och korkade min hemlagade mjöd! SKÅL!!!Det gäller att vistas inne i växthuset så länge det ännu går att själv få plats. Olika föremål har en mystisk tendens att hitta dit hela tiden, som t.ex. ett par gamla tvättställ. Det börjar bli ganska trångt och fullsatt.Det fanns en period då jag experimenterade med att tillverka olika kronor av järntråd och kristaller och som här med skedar och pokaler. Det finns ett par andra kronor också i växthuset, men dem glömde jag att ta bilder på.


En period sysslade jag också med att dekorera begagnade glödlampor. När jag hittade några av dem fick de också flytta in i växthuset.

Valborgsfirandet närmar sig - jag har redan kört igång - så jag önskar er allesammans:

GLADA VAPPEN!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar