fredag 21 augusti 2015

Första besöket till Tallinn efter att jag blev sjuk

"Alla" har ju besökt Tallinn någon gång och många gör det väldigt ofta. Det är en bekant stad för de flesta som bor i Finland, så motiven på dagens bloggbilder är på inget sätt unika. Tallinn är i vilket fall som helst en stad som jag tycker väldigt mycket om, speciellt gamla stan är vacker och fylld av historiens vingslag med alla sina smala kullerstensbelagda gränder, mysiga restauranger och små butiker. Dessutom är det så enkelt och så billigt att ta sig över dit från Helsingfors.

I veckan besökte jag Tallinn. För min del hade det gått många år sedan jag senast kunde besöka staden. Som jag i ett tidigare blogginlägg berättat så har jag kämpat med en allvarlig sjukdom, det har helt enkelt inte varit möjligt för mig att resa. Här kan du läsa lite om vad det handlar om: http://gredoliskarasbo.blogspot.fi/2015/05/dagen-da-jag-forvandlades-fran-frisk.html
Jag så glad över att ha kunnat besöka staden igen. Även om det är "enkelt och billigt" att ta sig dit som jag nyss skrev, så hjälper det inte om man är sjuk och svag. Nu har jag varit där, klarade det och fick en väldigt lyckad resa med nya upplevelser!

Här visar jag några bilder jag tog från resan.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar