lördag 12 december 2015

Dörrkransar till jul

När jag idag besökte ett par julmarknader gick jag och beundrade alla fina dörrkransar som fanns till salu. Jag ville ha, men tänkte att det finns viktigare saker som jag måste investera i till jul... men väl där hemma när jag rastar hunden i skogen -egen skog, man får inte bryta av kvistar i andras skogar- hittar jag mig plötsligt bärande på grankvistar, enriskvistar, lingonris och dött gräs...

Så är jag då i full gång och gör mina egna dörrkransar till jul! Det hade förvisso varit mycket enklare att köpa färdiga kransar. Nu har jag huset och golven fulla med kvistar och barr. Jag tillverkade nämligen kransarna inomhus vid köksbordet och jag har en hund som är stormförtjust i kvistar. Han satt hela tiden bredvid mig och var på alerten om det skulle komma en chans att stjäla kvistar... och sådana chanser kom det många emot!

Nu är i varje fall dörrkransarna färdiga och upphängda på ytterdörrarna. Fotograferingen av kransarna skedde inomhus i ljuset då mörkret redan lagt sig där utomhus vid dörrarna.
Här har jag tidigare skrivit om mina höstliga dörrkransar: Höstens dörrkransar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar