fredag 29 april 2016

Jag har flyttat in i lekstugan!

Den där eviga drömmen om någon form av växthus, lusthus, orangeri eller trädgårdsskjul (eller en kombination av alltihopa på en gång) som ändå aldrig blir av att skaffa, drev mig i år till att slänga ut allt bråte från den gamla lekstugan på gårdsplanen. Det blev storstädning i lekstugan och ett intensivt letande efter möbler och föremål som kunde platsa den naturligt slitna och rostiga stil jag ville inreda med.

Det har varit roligt att vara ute på "sakletarfärder", en del möbler och föremål har jag också lånat. De kan lika bra stå där i lekstugan en tid som ögonfröjd för den som kommer in där istället för att ligga undangömt bland bråte i någons ladugård eller på någons vind. Allting som finns där är "skrot". Jag har enbart köpt nya knoppar till lådorna och dörrarna i skåpet.

Idag kom jag så långt med inredningen att jag passade på att fira det med mjöd och struvor. Det blev en liten invigningsfest inför valborg. Färdigt blir det nog aldrig i lekstugan, inredning och föremål kommer nog att flytta runt och förändras an efter. I fortsättningen kommer jag att sätta in mera bilder från lekstugan... eller borde jag kalla det någonting annat än lekstugan nuförtiden? Å andra sidan är det ju lite lek jag håller på med då jag pysslar och sysslar där med allt möjligt...

Till förra årets valborg råkade jag få ett annat projekt någorlunda klart, det kombinerade växthuset-skjulet blev inrett på ett lite annat sätt än vad det hade varit tidigare. Här kan du se bilder därifrån.

... och som vi brukar säga:

G L A D A   V A P P E N !!!


2 kommentarer: