lördag 31 december 2016

Ett gott nytt år???

Då har vi igen årets sista dag och det är dags att plocka fram ödesuret och diverse andra traditionella nyårstillbehör!

Utan att desto mera gå in på detaljer så kan jag konstatera att året 2016 varit ett bedrövligt och eländigt, direkt skrämmande år, både ur ett större globalt och ett mindre personligt perspektiv. I världen händer det ofattbara hemska saker och för min egen del får jag ställa om mitt liv och än en gång lägga upp strategier och omarbeta mitt sätt att se på livet då jag insjuknade i en allvarlig och den här gången obotlig sjukdom.

Jag hoppas verkligen att året 2017 för med sig mera hopp och ljus och framtidstro och att undrens tid inte är förbi. Det behövs mirakel på många plan. Tyvärr är jag dyster och pessimistisk och har svårt att tro att det kommande året skall bli bättre. Jag tror att det blir sämre. Tyvärr. Lyckligtvis finns det ändå bakom och under alla täta lager av pessimism djupt inom mig paradoxalt nog en intensivt brinnande låga av hopp. Det är den hoppets låga som vi bär på, jag och alla andra lika stora pessimister, som vi måste sätta vår tilltro till.

Trots att allt är som det är, så kommer jag ändå att välkomna och fira det nya året på mitt eget lilla sätt. Jag har förberett kvällen med att bl.a. laga lax- och räksmörgåsar och så kommer jag att åka och titta på någonting nytt på annan ort som jag inte tidigare gjort på nyåret. Det skall bli spännande och intressant!

Så jag hoppas att du, käre bloggläsare, skall få en riktigt fin kväll och att år 2017 skall bli ett lyckat och meningsfullt år för dig!

GOTT NYTT ÅR 2017!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar