tisdag 14 februari 2017

Vändagstankar

Jag har inte skickat traditionella papperskort till mina vänner på Alla hjärtans dag under många år utan istället fogat mig till skaran som skickar hälsningar via mobiltelefonen eller genom Facebook. Så här har jag valt att göra det trots att jag vet att det inte är lika personliga alternativ. Om jag på förhand känt till att jag skall träffa en vän under vändagen har jag kanske kunnat ge denna vän en liten enkel gåva. Jag har med andra ord förenklat det här med vändag för mig. Lata jag!

Nu har jag ändå till denna dag i år själv fått både vackra blommor och söta kort och visst värmer det hjärtat! De riktiga vännerna har man alla dagar, oberoende om man får eller ger kort och gåvor på Alla hjärtans dag, det är inte alls det viktigaste i en vänskapsrelation, men jag måste erkänna att visst är det roligt att vila ögonen på det man fått! Det visar att någon gjort det där lilla extra för att pigga upp och lyxa tillvaron en liten stund just bara för mig!

Så tack min vän! Jag tänker tacksamt på dig som en värdefull gåva! Och jag tänker också på dig som kanske känner dig väldigt ensam, som letar efter din tvillingsjäl eller som skulle vilja ha flera vänner! Det är inte alltid lätt det här med vänner, vänskapsrelationer kräver oftast också ett visst underhåll.

Oberoende, 

JAG ÖNSKAR ALLA

EN RIKTIGT FIN ALLA HJÄRTANS DAG!  
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar