fredag 10 november 2017

En direkt från hjärtat virkad filt

Det skulle från början bli en liten virkad kudde! Däremot var det så roligt att virka efter en längre tids paus att det av bara farten blev allt flera färggranna virkade bilder. Slutligen blev alla bilder virkade ihop till en filt istället.... det är så där det har en tendens att bli när jag gör någonting...

Det är så roligt att skapa virkade bilder; att av restgarner skapa glada och granna bilder, att kombinera färger och se hur det blir. Varje bild som jag skapat har dessutom en viss bakgrund från mitt verkliga liv, de är virkade direkt från hjärtat, så att säga. Jag skulle ha ytterligare hur många idéer till bilder som helst kvar att virka, men det får bli till ett eventuellt framtida projekt. Det är så inspirerande att inte behöva följa mönster och beskrivningar, att inte behöva vara exakt, att bara virka och virka av hela sitt hjärta och låta fantasin och kreativiteten flöda fritt och frimodigt och låta det bli vad det blir! Ja, det är jätteroligt att virka så här!

Vilken bild började jag då med? Vilken bild var det tänkt att skulle bli den där lilla kudden? Jo, det är den virkade bilden med blommorna och grön och blå bakgrund, i nedre hörnet närmast kameralinsen.

Så här ser min virkade filt ut:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar